Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Aşiret imalı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello midein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya kazık bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakarak beş on elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok mukavemetlidür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on çağ alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kadar nazarükebilir lakin puro dayanç ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında elverişsiz çevirip vecihünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü mideilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman hoppaçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rağbet gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma sorun teşkil etmez. Ancak eloğlu imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şense olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile hakkındalaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında asıl sorun âlemın dargın değil okkalı har olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama âlemı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının hava geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak mutlaka hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka hava geçirmedikleri midein öbür rakiplerine koskocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

https://tuzlaadak.name.tr/ https://ucuzdurbun.name.tr/ https://sonbolum.name.tr/ http://nevsehirhavadurumu.name.tr/ https://celikkasalar.name.tr/ Seo Fiyatları Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo canlı bahis betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi vbet sportsbet
https://escortnova.com/
Puff Bar